Sommarjobb 2017

Suomeksi

Ett sommarjobb i Sibbo erbjuder intressanta uppgifter i en serviceinriktad och innovativ miljö.

Ansökningarna till kommunens sommararbetsplatser lämnades även i år elektroniskt via Kommunrekry under tiden 23.1. – 17.2.2017 till följande uppgifter:

Sommarjobb, park- och städarbetare

Sommarjobb, hälso- och sjukvårdstjänster

Tack alla ni som har sökt sommarjobb hos oss!

Vi har nu fyllt våra sommarjobbsplatser och de valda har kontaktats personligen. De som inte blev valda har meddelats per e-post. Om du har sökt, men inte fått något meddelande, lönar det sig att kontrollera e-postens skräppostmapp, meddelandet har skickats från Kommunrekry-systemet.

 

Om det finns frågor gällande användning av Kuntarekry mera information finns här eller vänligen kontakta kommuns rekryteringsesakkunnig.

Under sommaren 2016 har 37 personer haft sommarjobb inom bl.a. städning och parkarbete. Utöver det har 20 sommarvikarier anställts inom hälso- och sjukvården. Sammanlagt 247 ansökningar lämnades in. Läs mer här. 

Sommararbetssedlar 2018

Sibbo kommun delar också sommaren 2018 sommararbetssedlar till företag och föreningar i Sibbo som ger unga sommarjobb. Syftet med stödet är att ge ungdomarna en möjlighet att få arbetserfarenhet för framtiden.

Sommararbetssedelns värde är 150 euro (2 veckor) eller 250 euro (4 veckor).

Nu ber vi företag och föreningar som är villiga att sysselsätta ungdomar under sommaren att meddela oss detta på den bifogade blanketten senast 12.2.2018.
Tilläggsinfo för företag och föreningar finns här.

Den unga skaffar själv en arbetsplats hos en sådan arbetsgivare som har fått en eller flere sommararbetssedlar. En förteckning över sommararbetsplatserna publiceras på kommunens hemsida vecka 8Senast ändrat 04.01.2018