< Evenemang

Teater Viirus på Lilla Villan

18.10.2018 10:00
Teater Viirus på Lilla Villan
Berättelser 1-2-3-4 är en föreställning om lekens och fantasins förmåga att berika våra liv. Föreställningen riktar sig till 3-7-åringar. Biljetter: 8 €
Plats: Lilla Villan

Den lilla flickan Josette knackar varje morgon på sina föräldrars sovrumsdörr. Men hennes föräldrar vill oftast bara sova tycker hon. Kvällen innan har de kanske gått på teater, kanske på restaurang, kanske har de till och med ätit surkål.
Men om mamma och pappa vill sova, kan man ju underhålla sig själv! Josette och hennes hund börjar berätta märkvärdiga historier för varandra. De flyger till månen, de spelar musik, plötsligt börjar det kanske växa blommor överallt.
Berättelser 1-2-3-4 är en upplevelse för barn i åldern 3-6 full av infall, musik och magi. Vi leker med dockor och med varandra, vi berättar för oss själva och tillsammans. För en delad fantasi är dubbel glädje.
Pjäsförfattaren Eugène Ionesco är en av de främsta dramatiker inom absurdismen och har prislovats för sin förmåga att skriva för både barn och vuxna om vardagliga situationer med overkliga, drömliknande inslag.
Föreställningen är ett samarbete med Ensemble Bulleribock, som senast turnerade med publiksuccén Anna och den långa farbrorn.
Regi & dramaturgi: Oskar Pöysti
På scenen: Robert Kock och Meri-Anna Hulkkonen
Scenografi, kostym, ljus: Janne Vasama
Ljudplanering: Kristian Ekholm
Arrangör: Lilla Villan

Senast ändrat
28.08.2018