< Aktuellt
16.02.2018

HSS Media och Sibbo kommun har lanserat en ny bloggportal

HSS Media och Sibbo kommun har lanserat en ny bloggportal
Sibbo kommun vill komma närmare kommuninvånaren genom att utveckla både den interna och den externa marknadsföringen och kommunikationen. Tillsammans med HSS Media har kommunen nu skapat en helt ny digital mötesplats för kommuninvånarna i Sibbo.

Bloggplattformen och interaktionskanalen #MySipoo är en plats där kommuninvånare på ett nytt sätt kan lära sig om vardagen i kommunen och förbättra interaktion, växelverkan och samhörighet. Kommunen vill här fungera som en aktiv möjliggörare. Kommuninvånare kan blogga om vad de själv vill på #MySipoo. #MySipoo lanserades i dag på morgonen. Du kan bekanta dig med bloggportalen på adressen mysipoo.sipoo.fi. (Obs! Syns sidan inte ordentligt? Uppdatera eller byt browser)

Banbrytande samarbete

#MySipoo är framtaget i samarbete med HSS Media och bygger på medieföretagets framgångsrika och uppskattade bloggplattform Sevendays.fi.

”Vi bryter ny mark tillsammans. Även om vi inte vet vart detta leder, så vet vi att det för oss i rätt riktning. Målet med #MySipoo är även att krympa avståndet mellan oss som jobbar för kommunen och invånarna som bor i kommunen.”, säger Sibbos kommundirektör Mikael Grannas och tillägger:

”Utvecklingen går från kommunikation till interaktion och växelverkan, och där ligger vi som kommun gärna i framkant.”

Bloggkonceptet Sevendays lanserades 2015 och på HSS Media är man glad att hitta nya möjligheter för en omtyckt tjänst.

”Det är både modigt och klokt av Sibbo att vara först ut när Sevendayskonceptet utvecklas. För oss är det ett välkommet, nytt samarbete som känns självklart. När vi pratar om kommunikation och interaktion ser mediehusens och kommunernas vardag mer lika ut än vad många kanske tror. Vi hoppas att #MySipoo öppnar ögonen för en ny typ av växelverkan även i andra kommuner”, säger HSS Medias VD Anna-Mari Karhunen.

Vill du blogga på #MySipoo?

Vill du blogga, vlogga eller ha en podcast på #MySipoo-bloggportalen? Meddela ditt intresse till sofie.sergelius@hssmedia.fi så får du vara med. Du kan blogga om vad som helst så länge ämnet på ett eller annat sätt är relevant för Sibboborna. När du skickar din ansökan: berätta vad du är intresserad av (blogg, videoblogg eller podcast) och vilka ämnen du skulle ta upp.

Mera information:
Mikael Grannas, kommundirektör Sibbo kommun, 040 752 9803
Anna-Mari Karhunen, Verkställande direktör HSS Media, 050 346 3637


Senast ändrat
16.02.2018