< Aktuellt
08.11.2017

En konsertkväll med Jack Vreeswijk & Fredrik Furu i Sibbo 17.11

En konsertkväll med Jack Vreeswijk & Fredrik Furu i Sibbo 17.11
Nu i november är det 30 år sedan trubadurlegenden Cornelis Vreeswijk gick ur tiden. Han skulle ha fyllt 80 i år. Cornelis son Jack hedrar sin fars material och om man sluter ögonen är det ibland som att höra Cornelis stämma. I Finland uppträder Jack Vreeswijk tillsammans med Fredrik Furu i november.

Jack Vreeswijks och Fredrik Furus vägar möttes backstage på en festival. Sedan dess har de hunnit med allsång, visfestivaler, turné och tv-framträdanden tillsammans. Nu välkomnar de dig till en gemensam konsertkväll full av kärlek, värme och humor.

Vreeswijk sjunger Vreeswijk

Jack ger oss sin egen berättelse om sin far tillsammans med låtar hämtade ur den svenska nationalskaldens djupa källa. Jack ger en personlig, kärleksfull tolkning av Cornelis låtar och några härligt roliga historier om farsan och om hur vissa låtar kom till.

Fredrik Furu - Ensam längst fram

Fredrik Furus texter och melodier är personliga och direkta. Med singeln "För alla änglar" och livealbumet "Ensam längst fram" visar han igen en gång att han är en pop-poet av rang.

Plats: Festsalen i Nickby, Nybrovägen 39, Sibbo. Konserten börjar 17.11 kl. 19 och tar ca 2h 20min.

Biljetter (15€) till konserten i Nickby säljs via Infon i Sockengården och vid dörren 1 h innan konsertens början. Man kan även boka biljett på förhand via e-post: kultur@sibbo.fi.

Lördagen den 18.11 spelar de även i Kino Tapiola i Esbo.

Arrangör: Sibbo kommuns Kulturtjänster i samarbete med Pohjola-Nordens Sibbo avdelning.

På Facebook: https://www.facebook.com/events/854856504692643/


Senast ändrat
08.11.2017
Taggar: kultur