< Aktuellt
22.06.2020

Orientera bland företagen i Sibbo i augusti och september

Orientera bland företagen i Sibbo i augusti och september
Företagsorienteringen i Sibbo ordnas åter i augusti och september. Kom med och bekanta dig med lokala företag och verksamheten i din egen by.

Företagsorienteringen går ut på att deltagarna under fem veckors tid besöker företag som deltar i evenemanget i egen takt och samlar företagsetapper. Samtidigt får deltagarna bekanta sig med tjänsterna i den egna byn och kommunen. Bland alla orienterare lottas det ut vinster som innehållet produkter och tjänster från Sibboföretag.

Orienteringstiden är 3.8–5.9.2020. På grund av koronaviruset har evenemangets tid förlängts från i fjol så att orienterarna kan röra sig vid olika tider. Evenemanget arrangeras av Sibbo kommun och Sibbo Företagare rf.

Företagskoordinator Henna Piilo på Sibbo kommun berättar att syftet med företagsorienteringen är att göra kommunens företag bekanta för invånarna.

– Speciellt i undantagstider är stödet till servicen i den egna byn värdefullt. Alla företag och företagare runtom i Sibbo kan anmäla sig till företagsetapp, så länge företaget har en fysisk affär, en butik eller ett kontor som orienterarna kan besöka under företagets öppettider, säger Henna Piilo.

Både Sibbobor och de som bor på annan ort är välkomna med i orienteringen. En lista över företagsetapperna och instruktioner för att samla dem publiceras på kommunens webbplats senast 31.7. På sidan finns också instruktioner för företagare och en länk till anmälan för företag som vill vara med. Anmälan för företag stängs 15.7.2020.

Orienteringen finns också som ett evenemang på Facebook.

Kom ihåg att upprätthålla god hand- och munhygien samt skyddsavstånd under orienteringen. Du stannar väl hemma ifall du blivit sjuk!

Läs mer om företagsorienteringen »


Senast ändrat
24.06.2020