Vesimittarilukeman ilmoitus 

Voitte ilmoittaa vesimittarin lukeman Internetin kautta Kulutus-Webissä.

Vesimittarilukeman ilmoitus

Palvelun kautta saatte myös tietoa kiinteistönne vedenkulutushistoriasta ja näette vuositasolla olevan ennusteen tulevasta vesilaskunne määrästä euroina. Kulutus-Webin kautta voitte myös antaa palautetta ja lisätietoja.

Palveluun pääsemiseksi tarvitsette kulutuspaikan numeron sekä vesimittarin numeron, jotka löytyvät laskun oikeasta yläkulmasta tai mittarinluentakortista.

Vesimittarilukema ilmoitetaan aina täysinä kuutioina. Mikäli teillä on kuvassa näkyvä mittari jossa 3 viimeistä numeroa on punaisella pohjalla, niitä ei ilmoiteta ollenkaan, vaan ainoastaan mustalla pohjalla olevat täydet kuutiot.

Ilmoitetut lukemat ja muutokset huomioidaan seuraavassa laskussa. Palvelun kautta ilmoitetut lukemat ja muutokset päivittyvät laskutusjärjestelmään noin viikon viiveellä. Arviolaskutusjärjestelmässä tarkistetaan vuosikulutusarvio joka kerta, kun asiakas toimittaa vesimittarilukeman. Seuraavassa tasauslaskussa laskutetaan tai hyvitetään arviolaskutetun ja todellisen kulutuksen erotus, ja tämä kirjautuu laskutusajankohdan kuluvan vuoden vedenkulutustilastoon. Tästä syystä voi olla että tilastossa näkyvä vesimäärä on joko suurempi tai pienempi kuin lukeman perusteella laskettava vuosikulutus.

Palveluun pääsee alla olevasta linkistä:

Vesimittarilukeman ilmoitus

På svenska

Viimeksi muokattu 21.01.2019