Media ja sosiaalinen media

Ajankohtaista

03.04.2020

Osa on ehtinyt jo parantua koronavirustaudista

Koronavirustartuntojen tilanne on pysynyt Sipoossa ennallaan. Uusia varmistettuja tartuntoja ei ole todettu tämän viikon aikana, joten laboratoriokokein todettujen tartuntojen määrä on sipoolaisilla edelleen yhteensä noin kolmisenkymmentä (Tilannetieto 3.4. klo 14). Osa tartunnan saaneista on myös ehtinyt parantua koronavirustaudista.

Uutinen

03.04.2020

Sipoon kunta tarjoaa mahdollisuuden tilata ja noutaa kouluruokaa etäkoululaisille

Sipoo alkaa tarjota etäkoululaisille mahdollisuutta noutaa kouluruokaa kotiin. Ruoka tulee tilata etukäteen Wilman kautta edeltävän viikon aikana ja noutaa itse kotiin noutoaikoina.

Uutinen

02.04.2020

Kirjastot, nuorisotilat ja sisäliikuntapaikat pysyvät suljettuina toukokuulle

Sipoon kirjastot, nuorisotilat ja sisäliikuntapaikat pysyvät suljettuna ainakin 13. toukokuuta saakka. Hallitus on ilmoittanut aikovansa jatkaa koronavirustartuntojen leviämisen hidastamiseksi aiemmin asetettuja rajoituksia toukokuulle ja kunta on päättänyt myös jatkaa tilojen sulkemista. Myös kunnan järjestämien yleisötilaisuuksien perumista jatketaan tässä vaiheessa 13. toukokuuta saakka.

Uutinen

02.04.2020

Ohjeita ja suojavarusteita henkilökohtaisille avustajille

STM:ltä on tullut uusi ohjeistus 31.3.2020.Kunnan vastuulla on huolehtia siitä, että kaikille avustajille on riittävät suojavarusteet.

Uutinen

02.04.2020

HSL tiedottaa: HSL hyvittää pitkiä kausilippuja koronaviruksen takia

Hyvitämme asiakkaidemme kausilippuja koronavirusepidemian takia. HSL:n hallitus päätti kokouksessaan keskiviikkoiltana valtuuttaa HSL:n toimitusjohtajan päättämään koronan hyvityskäytännöistä seuraavasti.

Uutinen

01.04.2020

Liikuntavinkkejä ja ohjeita kotioloihin

Liikunta on lääke ja myös näin poikkeustilassa on tärkeää huolehtia riittävästä liikunnasta. Liikuntapalveluiden sivuille on koottu erilaisia vinkkejä, ohjelmia ja videoita joita voi hyödyntää kotona.

Uutinen


Yhteystiedot

Sipoon kunnan puhelinnumerot ja yhteystiedot löydät yhteystietohausta täältä. Kunnan johtoryhmän yhteystiedot löydät täältä.

Pressikuvat

Pääset kuvapankkiin tästä linkistä. Tiedotusvälineet ja bloggaajat voivat ladata pressikuvia maksutta käyttöönsä.

Tiedottaja

Sipoon kunnan tiedottaja toimii yhteistyössä median kanssa ja vastaa tiedotukseen, viestintään ja kunnan ajankohtaisiin asioihin liittyviin kysymyksiin.

Paula Ropponen
Tiedottaja
Paula Ropponen
+358401914598

Huom! Ethän käytä sähköpostia luottamuksellisten tai henkilökohtaisten tietojen lähettämiseen.

Viimeksi muokattu 10.01.2020