Media ja sosiaalinen media

Ajankohtaista

27.11.2020

Myös Sipoon kunta tiukentaa rajoituksia koronaviruksen torjumiseksi – Monitoimihalli suljetaan, lukiot etäopetukseen

Koko Uudenmaan ja myös Sipoon katsotaan nyt olevan pandemian leviämisvaiheessa. Sipoo ottaakin käyttöön entistä tiukempia rajoituksia koronaviruspandemian leviämisen estämiseksi. Useimmat julkiset tilat, kuten Monitoimihalli, suljetaan lauantaista 28.11.2020 alkaen kolmeksi viikoksi. Toisen asteen koulutus siirtyy etäopetukseen 1.12. alkaen, ja kaikki kunnan yleisötilaisuudet perutaan 18.12. asti.

Uutinen

27.11.2020

Vierailut ikääntyneiden asumisyksiköissä ja Akuutti- ja kuntoutusosastolla

Sipoon kunta on päivittänyt ohjeistusta vierailuista ikääntyneiden asumisyksiköissä ja akuutti- ja kuntoutusosastolla.

Uutinen

26.11.2020

Mt 11679 Massbyntien sortuman korjaus alkaa 30.11.

Maanantaina 30.11.2020 alkaa reunasortuman korjaustyöt Massbyntiellä. Kohde sijaitsee Kotkatien ja Immersbyntien välisellä tieosuudella. Kohteessa on työn aikana toinen kaista suljettu ja liikennettä ohjataan liikennevaloilla. Tielle on myös asetettu painorajoitus.

Uutinen

26.11.2020

Koronaviruspandemia vaikuttaa kunnan toimitilojen vuokrattavuuteen

Koronaviruspandemia vaikeuttaa kunnan toimitilojen vuokraamista yrittäjille ja yrityksille. Samaan aikaan toimitiloja on vapautunut uudelleen vuokrattavaksi tavallista enemmän. Sipoon kunta pyrkii tässä haasteellisessa tilanteessa löytämään vapautuneisiin toimitiloihin kuntalaisille palveluja tarjoavia yrityksiä kunnan vuokrauskäytäntöjen mukaisesti.

Uutinen

26.11.2020

Sipoo valmistelee uusia rajoituksia ja toimia koronaviruksen leviämisen estämiseksi

Koko Uudenmaan ja myös Sipoon katsotaan olevan nyt koronavirusepidemian leviämisvaiheessa. Sipoon kunta valmistelee parhaillaan uusia rajoituksia ja toimia koronaviruksen leviämisen estämiseksi.

Uutinen

25.11.2020

HSL:n arvo- ja kausilippujen myynti jatkuu Sipoon kunnan asiakaspalveluissa kuten aikaisemmin.

Helsingin Seudun Liikenne (HSL) on tänään tiedottanut että he keskeyttävät lipunmyynnin HSL:n asiakaspalvelupisteissä, jotka sijaitsevat Helsingin Päärautatieasemalla sekä Itäkeskuksessa koronaviruksen leviämisen ehkäisemiseksi ja turhien asiakaskontaktien välttämiseksi toistaiseksi. Myynti Sipoon kunnan asiakaspalveluissa, SipooInfo Nikkilä ja SipooInfo Söderkulla, jatkuu kuitenkin entiseen tapaan. Meillä voi myös edelleen maksaa käteisellä sekä pankkikortilla.

Uutinen


Yhteystiedot

Sipoon kunnan puhelinnumerot ja yhteystiedot löydät yhteystietohausta täältä. Kunnan johtoryhmän yhteystiedot löydät täältä.

Pressikuvat

Pääset kuvapankkiin tästä linkistä. Tiedotusvälineet ja bloggaajat voivat ladata pressikuvia maksutta käyttöönsä.

Tiedottaja

Sipoon kunnan tiedottaja toimii yhteistyössä median kanssa ja vastaa tiedotukseen, viestintään ja kunnan ajankohtaisiin asioihin liittyviin kysymyksiin.

Paula Ropponen
Tiedottaja
Paula Ropponen
+358401914598

Huom! Ethän käytä sähköpostia luottamuksellisten tai henkilökohtaisten tietojen lähettämiseen.

Viimeksi muokattu 26.11.2020