Yrityksille ja yrittäjille

Tervetuloa Sipoon kunnan yrityspalveluihin!

Sipoo on yksi Suomen nopeimmin kasvavia kuntia. Kunta tarjoaa yrittäjilleen loistavat puitteet verkostoitua, kansainvälistyä ja menestyä pääkaupunkiseudun imussa. Aktiivisessa, kaksikielisessä kunnassa työvoima on poikkeuksellisen hyvin koulutettua, ja koko pääkaupunkiseudun ostovoima on kivenheiton päässä. Täällä logistiikka pelaa; lähellä ovat niin Vuosaaren satama ja Helsinki-Vantaan lentoasema kuin Lahden ja Porvoon moottoritietkin. Sujuvat liikenneyhteydet Venäjälle ja Baltiaan puolestaan avaavat ovia yrityksesi kansainväliselle kasvulle.

Yritysalueemme Bastukärr, Sibbesborg, Vaahteramäki, Box ja Nikkilän Jokilaakso muodostavat Sipooseen kasvavan työpaikka- ja teollisuusalueverkoston, jossa liiketoimintaa on helppo kehittää sekä kansallisesti että globaalisti.

Ketterä kuntaorganisaatio sekä joustava ja yksilöllinen palvelu tasoittavat tietä ja tuovat lisäarvoa liiketoiminnallesi. Yrityksesi etua ja kasvua luotsaa kunnassa elinkeinoyksikkö, joka työntekentelee sipoolaisen yrityskentän hyvinvoinnin ja elinvoimaisuuden puolesta. Toiminnan tavoitteena on mahdollistaa yrittäjille ja yrityksille mahdollisimman hyvä toimintaympäristö kasvuun ja kehittymiseen Sipoossa.

Elinkeinopäällikkö auttaa muun muassa seuraavissa asioissa
- yritystontin osto
- yritystoiminnan laajentaminen (työllisyysasiat, toimitila-asiat)
- kuntamarkkinointi
- pulmat kunnan kanssa
- kunnan kehittäminen

Yrityskoordinaattori puolestaan auttaa, kun asia koskee
- uutiskirje
- elinkeinoyksikön tapahtumat
- elinkeinoyksikön nettisivut ja näkyvyys
- kunnan ja yrittäjien välinen yhteistyö ja rajapinta
- yritystoiminnan ja matkailun kehittäminen

Ota rohkeasti yhteyttä elinkeinoyksikköön!

Sipoon kunnan elinkeinoyksikön yhteystiedot

Elinkeinopäällikkö 
Elina Duréault
puhelinnumero +358 40 191 4465  

Yrityskoordinaattori
Henna Piilo
puhelinnumero +358 40 480 8529

Sähköposti: etunimi.sukunimi@sipoo.fi
Ethän käytä sähköpostia luottamuksellisten tai henkilökohtaisten tietojen lähettämiseen.

 

Yritysneuvontaa yrittäjille ja yrittäjiksi aikoville (maksuton)

Sipoon kunta ostaa yritysneuvontapalvelut paikalliselta kehittämisyhtiöltä Keukelta.

Keski-Uudenmaan Kehittämiskeskus Oy Keuke

Haluatko yrittäjäksi?

Onko sinulla idea tai jopa jo liiketoimintasuunnitelma? Meiltä saat asiantuntevaa neuvontaa ja sparrausta. Voit tulla keskustelemaan asiantuntijoidemme kanssa, vaikka sinulla olisi vasta pelkkä ajatus tai idean alku. Keuke tarjoaa maksutonta neuvontapalvelua omaa yritystoimintaa harkitseville henkilöille joko uuden perustettavan yrityksen tai vaihtoehtoisesti jatkettavan yrityksen asioiden selvittelyyn liittyvissä asioissa.

Sinulla on jo yritys

Pitäisikö kasvaa vai tehostaa - onko liikestrategia kirkkaana mielessä? Vai olisiko tarvetta miettiä hetki, miten markkinoin ja miten myyn palveluitani ja mistä hankin asiakkaita? Kuinka seuraan yritykseni taloutta ja kannattavuutta? Miten hinnoittelen? Kenen kanssa voisin verkostoitua ja saada kumppaneita? Ovatko markkinointi, tuotteistaminen ja investointirahoitus päässäsi suuria kysymysmerkkejä?

Mikä on Keuke?

Keuke on paikallinen kehittämisyhtiö, joka auttaa seitsemän keskiuusmaalaisen kunnan yrityksiä kehittymään ja kasvamaan. Keuke auttaa myös kaikissa yrityksen perustamiseen liittyvissä asioissa. Eli silloin kun paikallinen yritys tarvitsee apua, neuvoja ja näkökulmia missä tahansa yrittämiseen liittyvissä asioissa, Keuke on se, joka auttaa. Keuke järjestää vuosittain alueen yrittäjille myös lukuisia maksuttomia info- ja koulutustapahtumia ajankohtaisista asioista ja kaikki Keuken perusneuvontapalvelut ovat maksuttomia.

Soita ja varaa tapaamisaika:
Ajanvaraus ma-pe 9-15 / Puhelin 050 341 3210

Muut yhteystiedot:
Puuvalonaukio 2 D (2. krs), 04200 Kerava
Sähköposti: keuke(at)keuke.fi

 

Yritystulkki

Keuken Yritystulkista löydät yrittämisen perustiedon. Yritystulkin laskentaohjelmilla hallitset ja suunnittelet yrityksen taloutta, hinnoittelua ja investointeja. Valmiit lomakkeet ja sopimuspohjat auttavat yrityksen arkirutiineiden hoidossa.

http://www.yritystulkki.fi/fi/

 


Helsinki Ring of Industry

Sipoo tekee kansainvälistä sijoittumismarkkinointia yhteistyössä muiden Kuuma-kuntien kanssa. Katso lisää Helsinki Ring of Industryn verkkosivuilta.

Katso mainosvideo yrittämisestä kuumakunnissa:

 

Elinkeino-ohjelma

Yrittäjät ovat merkittävä osa Sipoon kehitystä ja kunta edesauttaa yrityksen perustamiseen ja kehittämiseen liittyvissä asioissa. Sipoon tavoitteena on tehdä yrittäminen helpoksi Sipoossa.  Kunnanhallitus on 21.8.2018 hyväksynyt uuden elinkeino-ohjelman 2018-2023.

 

Sipoossa toimivia yrityksiä ja yhdistyksiä

Sipoossa toimivien yritysten tietoja on koottu Sipoon yritysluettelo -sivulle. Sipoossa toimivien yhdistysten tietoja on koottu sivulle Sipoon yhdistysluettelo.

 

Yritystontit ja yrityskiinteistöt

Vapaat yritystontit ja toimitilat löytyvät Yritysportaalista.

 

Sipoon Yrittäjät

Sipoon Yrittäjät ry toimii Sipoossa toimivien pienten ja keskisuurten yritysten ja yrittäjien edunvalvojana.

 

På svenska

Viimeksi muokattu 09.06.2020