01.04.2020

Liikuntavinkkejä ja ohjeita kotioloihin

Liikunta on lääke ja myös näin poikkeustilassa on tärkeää huolehtia riittävästä liikunnasta. Liikuntapalveluiden sivuille on koottu erilaisia vinkkejä, ohjelmia ja videoita joita voi hyödyntää kotona.

Uutinen Ajankohtaista

01.04.2020

Rosk'n Roll tiedottaa: Asiakasmääriä jäteasemilla rajoitetaan

Rosk’n Roll ryhtyy rajoittamaan asiakasmääriä jäteasemillaan koronaepidemian aikana. Jäteasemilla tulisi nyt asioida vain välttämättömissä tilanteissa.

Uutinen Ajankohtaista

01.04.2020

Myös 70-80−vuotiaille soitetaan lähiviikkoina

Sipoon kunta ja seurakunnat laajentavat soittokierrosta koronavirustilanteeseen liittyen myös alle 80-vuotiaisiin. Lähiviikkoina puhelimitse ollaan yhteydessä yli 70-vuotiaisiin sipoolaisiin. Tähän mennessä on jo ehditty yrittää soittaa kaikille yli 80-vuotiaille sipoolaisille ainakin kertaalleen.

Uutinen Ajankohtaista

31.03.2020

Varhaiskasvatuksen maksut hyvitetään - koulut varautuvat jatkamaan etäopetusta koko kevään

Sipoon kunta hyvittää varhaiskasvatuksen asiakasmaksut takautuvasti 18.3. alkaen poissaolopäiviltä. Maksuja poissaolopäiviltä hyvitetään niin kauan, kun kunnan ja opetusministeriön suositukset hoitaa varhaiskasvatusikäiset lapset kotona ovat voimassa. Maksut hyvitetään tulevissa laskuissa.

Uutinen Ajankohtaista

31.03.2020

Sipoon kunta tukee yrityksiä poikkeusoloissa yhdistämällä työntekijöitä ja yrityksiä

Sipoon kunta tukee paikallisia yrityksiä koronavirusepidemiaan liittyvissä poikkeusoloissa muun muassa yhdistämällä yrityksiä ja työntekijöitä.

Uutinen Ajankohtaista

30.03.2020

Rosk'n Roll tiedottaa: Jäteasemat eivät siirry kesäaukioloaikoihin

Koronaepidemian vuoksi Rosk’n Rollin jäteasemat eivät siirry 1.4. kesäaukioloaikoihin. Jäteasemilla asiointia tulisi tässä tilanteessa muutenkin rajoittaa vain välttämättömiin käynteihin.

Uutinen Ajankohtaista

30.03.2020

Katu- ja viheralueiden kesähoidon asukastyytyväisyyskyselyn tulokset

Sipoon kunnan katu- ja viheralueiden yksikkö teetti syksyllä 2019 kesähoidon asukastyytyväisyyskyselyn. Kyselyyn tuli yhteensä noin 160 vastausta. Kyselyn avulla pyrittiin keräämään tietoa asukkaiden tyytyväisyydestä kesäkauden hoitotoimenpiteisiin.

Uutinen Ajankohtaista

27.03.2020

Kunnanjohtaja: Koronavirus on syytä ottaa vakavasti myös Sipoossa

Sipoolaisilla on tähän mennessä todettu noin kolmisenkymmentä varmistettua tartuntaa, mikä on enemmän kuin Itä-Uudellamaalla keskimäärin. Väestössä tartuntoja esiintyy todennäköisesti selvästi enemmän. On arvioitu, että tartuntoja saattaa olla väestössä jopa 20-30 kertaa enemmän kuin on todettuja tartuntoja, koska vain pieni osa testataan. Esimerkiksi lieviä oireita ei pääsääntöisesti testata.

Uutinen Ajankohtaista

27.03.2020

Esitys tilinpäätökseksi: Sipoon kunnan vuoden 2019 tilinpäätös ylijäämäinen

Sipoon kunnan tilikauden 2019 tulokseksi muodostuisi -0,07 miljoonaa euroa ja ylijäämäksi 1,09 miljoonaa euroa, käy ilmi ehdotuksesta tilinpäätökseksi. Vuosikate (mukaan lukien Sipoon Vesi) olisi 5,4 miljoonaa euroa.

Uutinen AjankohtaistaSivun lisääjä: 01.06.2011